Sophie Allport halsbånd i kunstlæder

På lager
SKU
VPSC
Fra DKK88.00 Normalpris DKK110.00
Sikker betaling med Bambora | ePay

Dette stilfulde hundehalsbånd  er fremstillet af enten blåt, grønt eller rødt kunst læder og har en messing spænde  og en søde gravhunde stempel detaljer, som er præget i halsbåndet. Den bløde neopren-bagside sikrer en behagelig pasform og størrelsesområdet betyder, at der ikke efterlades nogen mærker !

  • PU syntetisk læder
  • Præget detaljer
  • Neopren-bagside
  • Spænde i antik messing .

 

Fås i 3 størrelser:

Small: 1,5 x 35 cm

Medium: 2 x 45 cm

Large: 2,5 x 55 cm

Findes i blå, rød og grøn

Matchende snore:

Medium: 2 x 45 cm

Large: 2,5 x 55 cm

 


Sophie Allport har et bredt udvalg af gaver og praktiske produkter til at dekorere dit køkken, have og hjem. Et dejligt sortiment af fin porcelæn(bone china), der er hånddekoreret og færdiggjort i Stoke on Trent i England. Her finder du alt fra krus og kander til porcelæns tallerkerner og tepotter.

Tekstilsortimentet omfatter praktiske forklæder til voksne og børn, grydelapper og viskestykker til køkkenet, tehætte, strygebrætbetræk og klemmeposer til dit vasketøj og en stilfuld kollektion af tasker til alle lejligheder.

Der er også et sortiment af dåser, hundeskåle, hundesenge, legetøj til hunde, dækkeservietter og bordskånere og nye duftende stearinlys og diffusorer til at tilføje en smuk duft til dit hjem.

Alle Sophies tekstil designs er inspireret af hendes kærlighed til naturen og landskabet og kan også købes i metermål i bomuld eller voksdug. De omfatter hare, fugle, kat, kylling, hjerter, ænder, bier, flamigos, spaniels, labrador og terrier hunde, pæoner, fasan, hjort samt et have design.”