Sophie Allport halsbånd i reb

På lager
SKU
VPRC
Fra DKK88.00 Normalpris DKK110.00
Sikker betaling med Bambora | ePay

Dette reb halsbånd kommer i en smuk blå, rød eller grøn farve lavet af vævet polyester og har læderender. Dette dejlige halsbånd koordineres med vores sortiment af hundesnore i matchende farver, der fås i forskellige størrelser.

  • Polyester vævet reb to tonemønster
  • Spænde af antik messing 
  • Læderender  

Fås i 3 størrelser:

Small: 2 x 35 cm, 8 mm rebbredde

Medium: 2 x 45 cm, 10 mm rebbredde

Large: 2,5 x 55 cm, 12 mm rebbredde

Findes i blå, rød, og grøn

Matchende hundesnore.


Sophie Allport har et bredt udvalg af gaver og praktiske produkter til at dekorere dit køkken, have og hjem. Et dejligt sortiment af fin porcelæn(bone china), der er hånddekoreret og færdiggjort i Stoke on Trent i England. Her finder du alt fra krus og kander til porcelæns tallerkerner og tepotter.

Tekstilsortimentet omfatter praktiske forklæder til voksne og børn, grydelapper og viskestykker til køkkenet, tehætte, strygebrætbetræk og klemmeposer til dit vasketøj og en stilfuld kollektion af tasker til alle lejligheder.

Der er også et sortiment af dåser, hundeskåle, hundesenge, legetøj til hunde, dækkeservietter og bordskånere og nye duftende stearinlys og diffusorer til at tilføje en smuk duft til dit hjem.

Alle Sophies tekstil designs er inspireret af hendes kærlighed til naturen og landskabet og kan også købes i metermål i bomuld eller voksdug. De omfatter hare, fugle, kat, kylling, hjerter, ænder, bier, flamigos, spaniels, labrador og terrier hunde, pæoner, fasan, hjort samt et have design.”