Sophie Allport hundekurv med Spaniels

På lager
SKU
ALL597
Fra DKK615.20 Normalpris DKK769.00
Sikker betaling med Bambora | ePay

Sofies nye spaniel-design med  Cocker-spaniel, Springer og den charmerende  Cavalier King Charles på en lys mosfarvet baggrund. Vores ovalformede hundekurv er super snugly og har dybe fyldte fiber sider for forbedret komfort og en åbning foran. Fås i 2 størrelser:

Medium: 69 x 26 x 52,5 cm

Large: 83 x 33 x 64 cm

Yderside i 100% bomuld Polstret indre Aftagelig pude Maskinvaskbar ved 30 grader


Sophie Allport har et bredt udvalg af gaver og praktiske produkter til at dekorere dit køkken, have og hjem. Et dejligt sortiment af fin porcelæn(bone china), der er hånddekoreret og færdiggjort i Stoke on Trent i England. Her finder du alt fra krus og kander til porcelæns tallerkerner og tepotter.

Tekstilsortimentet omfatter praktiske forklæder til voksne og børn, grydelapper og viskestykker til køkkenet, tehætte, strygebrætbetræk og klemmeposer til dit vasketøj og en stilfuld kollektion af tasker til alle lejligheder.

Der er også et sortiment af dåser, hundeskåle, hundesenge, legetøj til hunde, dækkeservietter og bordskånere og nye duftende stearinlys og diffusorer til at tilføje en smuk duft til dit hjem.

Alle Sophies tekstil designs er inspireret af hendes kærlighed til naturen og landskabet og kan også købes i metermål i bomuld eller voksdug. De omfatter hare, fugle, kat, kylling, hjerter, ænder, bier, flamigos, spaniels, labrador og terrier hunde, pæoner, fasan, hjort samt et have design.”