Sophie Allport hundemadras "Fab labs"

På lager
SKU
ALL487
Fra DKK719.20 Normalpris DKK899.00
Sikker betaling med Bambora | ePay

Din hund har brug for et sted at krølle sig sammen efter en travl dag, og vores hundemadras giver dem et sted at sove og slappe af. Denne store rektangulære madras til hunden er en super hyggelig seng til din hund at krølle sig sammen på eller strække ud og snorke . Lavet af vores slidstærke Fab Lab-stof i bomuld på en olivengrøn baggrund. Der er et praktisk aftageligt lynlås, som kan fjernes, så du kan vaske det, når det bliver mudret.

Medium: 88 cm x 68 cm x 12 cm

Large: 108 cm x 86 cm x 12 cm

  • Yderside i 100% bomuld
  • Polstret indre
  • Aftageligt betræk.
  • Maskinvaskbar ved 30 grader

 


Sophie Allport har et bredt udvalg af gaver og praktiske produkter til at dekorere dit køkken, have og hjem. Et dejligt sortiment af fin porcelæn(bone china), der er hånddekoreret og færdiggjort i Stoke on Trent i England. Her finder du alt fra krus og kander til porcelæns tallerkerner og tepotter.

Tekstilsortimentet omfatter praktiske forklæder til voksne og børn, grydelapper og viskestykker til køkkenet, tehætte, strygebrætbetræk og klemmeposer til dit vasketøj og en stilfuld kollektion af tasker til alle lejligheder.

Der er også et sortiment af dåser, hundeskåle, hundesenge, legetøj til hunde, dækkeservietter og bordskånere og nye duftende stearinlys og diffusorer til at tilføje en smuk duft til dit hjem.

Alle Sophies tekstil designs er inspireret af hendes kærlighed til naturen og landskabet og kan også købes i metermål i bomuld eller voksdug. De omfatter hare, fugle, kat, kylling, hjerter, ænder, bier, flamigos, spaniels, labrador og terrier hunde, pæoner, fasan, hjort samt et have design.”