Sophie Allport hundesnor i kunstlæder

På lager
SKU
VPSL
Fra DKK88.00 Normalpris DKK110.00
Sikker betaling med Bambora | ePay

Denne trendy hundesnor er lavet af fliseblå kunst læder, der er præget med en sød Gravhund små hunde ,og Labrador silhuet. Foret med blødt neopren er håndtaget blødt polstret, og karabinhage der gør det nemt at sætte i din hunds halsbånd.

  • PU syntetisk læder
  • Præget stempel
  • Foring af neoprenhåndtag
  • Lukning af antik messing karabinhage

 

Fås i 3 størrelser:

Small: 1,5 x 120 cm

Medium: 2 x 120 cm

Large: 2,5 x 120 cm

Findes i blå, grøn og rød.

Matchende halsbånd


Sophie Allport har et bredt udvalg af gaver og praktiske produkter til at dekorere dit køkken, have og hjem. Et dejligt sortiment af fin porcelæn(bone china), der er hånddekoreret og færdiggjort i Stoke on Trent i England. Her finder du alt fra krus og kander til porcelæns tallerkerner og tepotter.

Tekstilsortimentet omfatter praktiske forklæder til voksne og børn, grydelapper og viskestykker til køkkenet, tehætte, strygebrætbetræk og klemmeposer til dit vasketøj og en stilfuld kollektion af tasker til alle lejligheder.

Der er også et sortiment af dåser, hundeskåle, hundesenge, legetøj til hunde, dækkeservietter og bordskånere og nye duftende stearinlys og diffusorer til at tilføje en smuk duft til dit hjem.

Alle Sophies tekstil designs er inspireret af hendes kærlighed til naturen og landskabet og kan også købes i metermål i bomuld eller voksdug. De omfatter hare, fugle, kat, kylling, hjerter, ænder, bier, flamigos, spaniels, labrador og terrier hunde, pæoner, fasan, hjort samt et have design.”